Kinesitherapiepraktijk Frank Michiels in Edegem (Antwerpen): revalideren na een sportblessure of hartoperatie.

Optimaal bewegen en revalideren

Wat als vanzelfsprekende activiteiten, zoals sporten, werken of spelen met de kinderen, plots pijn met zich meebrengen? Wat als lichamelijke klachten zoals last van uw rug of pijn in uw nek of schouder allesoverheersend worden? Wij helpen u met plezier van uw klachten af. Door het uitvoeren van aangepaste oefeningen en het opvolgen van adviezen kunt u weer pijnloos en met plezier vrij bewegen. 

Daarnaast is kinesitherapie een doeltreffende ondersteuning bij de revalidatie van sportblessures en bij bepaalde hartproblemen. Met behulp van repetitieve bewegingsoefeningen, die langzaamaan worden opgevoerd, herstellen we de kracht van uw spieren en gewrichten – en daardoor ook de beweeglijkheid van uw lichaam. Op een tempo dat uw lichaam alle kansen geeft om te herstellen, versterken we zo uw revalidatieproces. Uiteraard wordt uw arts of behandelende geneesheer van iedere stap op de hoogte gebracht. Bij ons bent u in goede handen! 

Wilt u een afspraak maken bij kinesist Frank Michiels in Edegem? Surf dan naar de contactpagina en contacteer de praktijk.

In beeld

Copyright © all rights reserved.