Onze diensten

MANUELE THERAPIE & MTT
MANUELE THERAPIE & MTT

Deze behandelingsvorm wordt gedefinieerd volgens de International Federation of Orthopedic Manipulative Physical Therapists (FOMPT) als een gespecialiseerd domein binnen de kinesitherapie, dewelke zich richt op neuro musculoskeletale aandoeningen.Lees meer
OSTEOPATHIE
OSTEOPATHIE

Osteopathie kijkt voor oplossingen over lichamelijke klachten verder dan waar de pijn zich situeert. De kracht van osteopathie ligt in de holistische visie, waarbij kennis van anatomie (vorm van het lichaam), embryologie (ontstaan van deze vorm), neurologie (zenuwstelsel), fysiologie (werking van de stofwisseling) en pathologie (ziekteleer) wordt gecombineerd.

Lees meer
SPORTREVALIDATIE
SPORTREVALIDATIE

Wat als vanzelfsprekende activiteiten, zoals sporten, werken of spelen met de kinderen, plots pijn met zich meebrengen? Wat als lichamelijke klachten zoals last van uw rug of pijn in uw nek of schouder allesoverheersend worden? Wij helpen u met plezier van uw klachten af.


Lees meer
ANDULLATIETHERAPIE
ANDULLATIETHERAPIE

Andullatietherapie is een relatief nieuwe, medisch erkende en pijnloze methode om pijn te aan te pakken. Dankzij andullatietherapie kan een breed scala aan pijnklachten worden verlicht en vaak zelfs worden verholpen. Te denken valt aan verminderde mobiliteit, vermoeidheid, verstoorde nachtrust, nek en/of rugklachten.

Lees meer
SHOCKWAVE
SHOCKWAVE

Heeft u last van een tenniselleboog? Een hielspoor? Heeft u te kampen met een chronische blessure? Dan is shockwavetherapie de uitgelezen behandeling voor u. Dankzij de schokgolven wordt uw blessure erg doeltreffend behandeld en zodoende uw chronische pijn verlicht.


Lees meer
BEGELEIDE FITNESS
BEGELEIDE FITNESS

Wilt u beter bewegen en fitter door het leven gaan? Mist u de motivatie om uw sportieve ambities waar te maken? Hebt u een zetje nodig om uw persoonlijke record te verbreken? Kinepraktijk Frank Michiels biedt voor u een oplossing op maat.Lees meer
SPORT TRAINING
SPORT TRAINING

Acute of langer aanslepende sportblessures hebben een gerichtere aanpak nodig. Om het sporten te hervatten op trainings- of wedstrijdniveau kiest kinesist Frank Michiels aangepaste oefeningen die zo dicht mogelijk aanleunen bij de sportieve activiteiten van de patiƫnt.

Lees meer

© All rights reserved.