Groepspraktijk Frank Michiels in Edegem: optimale ondersteuning bij uw fysiek herstel!


CORONA - COVID19 maatregel (zie uitleg)


Onze diensten

MANUELE THERAPIE
MANUELE THERAPIE

Deze behandelingsvorm wordt gedefinieerd volgens de International Federation of Orthopedic Manipulative Physical Therapists (FOMPT) als een gespecialiseerd domein binnen de kinesitherapie welke zich richt op neuro musculoskeletale aandoeningen

Lees meer
OSTEOPATHIE
OSTEOPATHIE

Uw osteopaat bekijkt uw lichaam als één geheel. Een geheel dat samenhangt en waarvan elk individueel deel invloed uitoefent op een ander deel. Storingen binnen dat geheel kunnen klachten veroorzaken, die met manuele pressie en massage worden verholpen.

Lees meer
REVALIDATIE
REVALIDATIE

Met behulp van repetitieve bewegingsoefeningen, die langzaamaan worden opgevoerd, herstellen we de kracht van uw spieren en gewrichten – en daardoor ook de beweeglijkheid van uw lichaam.


Lees meer
PERSONAL TRAINING
PERSONAL TRAINING

In de praktijk kan u terecht om onder persoonlijke begeleiding te trainen. In samenspraak met de klant wordt bekeken welke doelen hij/ zij wil bekomen. Na een vraaggesprek kan u onder persoonlijke begeleiding komen trainen. Deze persoonlijke trainingen kunnen aangevuld worden met een trainingsschema.

Lees meer

Hoe werken wij?

Kom na afspraak langs in de praktijk. Vergeet zeker niet uw voorschrift van de arts en een klevertje van de mutualiteit mee te brengen. Indien u beschikt over recente beeldvorming, mag u die zeker meebrengen. Na de opmaak van uw administratief dossier, overlopen we uw klachten en stellen een doelgericht behandelingsplan op. Kinesitherapie werkt het beste wanneer u, de patiënt, actief meewerkt. Deel daarom uw bedenkingen met ons en spreek vrijuit met uw kinesist. Vergeet ook niet te vermelden welke medicatie u eventueel neemt.

Bent u verhinderd? Verwittig dan zeker 24 uur op voorhand de praktijk. Voorzie voor uw behandelingssessie zeker sportieve kledij en ontdek op onze website de verschillende behandelmogelijkheden binnen de praktijk. Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina.

Onze troeven
  • Kwaliteit

  • Oog voor detail

  • Passie voor het vak

  • Vernieuwend

  • Nauwkeurigheid

Contacteer Ons

© All rights reserved.