Bijzondere maatregelen ivm het coronavirus: COVID-19

Beste patienten, 

Hierbij wens ik jullie te informeren over de nieuwe richtlijnen ivm kinesitherapie tav het corona virus. 

Vanaf 4 mei 2020 is de praktijk terug volledig operationeel. 


Om zowel uw gezondheid, de gezondheid van de andere patienten alsook onze gezondheid te respecteren, vragen wij  wel, u, onze patienten om de opgelegde richtlijnen strikt te willen volgen. 

1. Indien u tot de risicogroep behoort (personen +65jr, diabetici, personen met hart-, long-, en nieraandoeningen en personen van wie het immuunsysteem verzwakt is) gelieve uw afspraken uit te stellen tot nader order. 

2.Personen met koorts, hoest, loopneus, keelpijn, griepachtige symptomen of plotse uitval van reuk-en smaak blijven thuis en nemen telefonisch contact op met de huisarts.

3. Ontsmet uw handen zowel bij het binnenkomen als bij het verlaten van de praktijk.Draag indien mogelijk een mondmasker.  Indien u zelf geen mondmasker bij hebt kan u er bij ons een bekomen.

4.tracht zoveel mogelijk contactloos te betalen.

5.Wij zullen een mondmasker dragen, wij wassen onze handen voor en na elke behandeling grondig, de praktijkruimte wordt goed geventileerd en de behandeltafels, deurklinken, stoelen in de wachtzaal, toestellen en dergelijke worden meermaals ontsmet per dag.

PS. U kan nog steeds terecht bij ons voor advies en online begeleiding. 

      We kunnen oefenschema's geven en de oefeningen uitleggen. 

Hopend op begrip voor deze maatregelen en op een snel herstel van de normale situatie.


Copyright © all rights reserved.